1a Trobada Intercomarcal Cabotista

Xiquets (asfaltats i no),

ja està tot a punt per a la 1a Intercomarcal Cabotista, la festa d'aniversari de la revista satírica de la Safor, «La Cabota»: l'event se celebrarà dissabte 1 d'abril de 2006 a les 8 de la vesprada, al Teatre del Raval de Gandia (capital d'aquella comarca), i l'entrada costarà 5 euros.

La cosa comptarà amb la participació dels representants més destacats del cabotisme valencià: el conegut i reconegut dramaturg intercomarcal Xavi Castillo (que dirigirà l'acte); els Ovidi Twins, bessons valentins (de certa tendència moixamista); Lilit i Dionís, una incendiària parella feta en (el barranc de) l'infern; Les Mãedéus, baixades del cel (per la gràcia de Déu); Arthur Caravan, poeta-boxejador (i orquestra-home) alcoià; i, per descomptat, amb glòries locals com el Xic de Corea (trompetista curtit en el «cretin jazz») i el misteriós Mr. Cabota (gurú espiritual i fal·locèntric).

Seria menester que reservàreu les entrades per correu (info@lacabota.com)
a «La Cabota» o per telèfon (962 866 532) al Teatre del Raval, per assegurar-vos la butaca: podeu demanar-ne més d'una. I també podeu reenviar este missatge a qui puga interessar-li, així podrà vore el cartell i emocionar-se.

Des de la Safor, amb amor,
Ausiàs de Borja i Martorell
http://www.lacabota.com/

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Comentarios

Raquel ha dicho que…
Ale, pos eso, ya lo sabeis. Si quereis entradas os las puedo reservar. Yo estaré allí unas horas antes de que empiece todo. Cenaré con Mr.Cabota "in person"!! xDDD

Animaos, que seguro que està d pm.

Por ciero, habeis leido la revista?? yo escribo :P

Patapam!
El Mestre ha dicho que…
Jo si puc aniré, amb la cabota en la mà!!

Entradas populares